onsdag 30 september 2009

Snart tror jag...


... att någon har en woodo-docka som föreställer mig! Igår vaknade jag med en för j-lig smärta i halsen på vänster sida, kunde knappast svälja. Tänkte att nu har jag fått en halsböld! Kom till vårdcentralen och där konstaterades; Streptokocker. Tack så mycket! Nu har jag snart plöjit mig igenom alla åkommor som har med öron, näsa, hals att göra.. ja utom de livshotande förstås. Men jag har verkligen kommit ner i en svacka med mitt immunförsvar. Vården säger att har man börjat få det ena så är man lätt utsatt för det andra och tredje... osv. Jo, denna höst har jag allt fått känna på det. Jag som tänkte att den här hösten ska jag jobba lite mindre, vara med mitt barn mer och GÖRA saker med henne och känna kvalité här i livet. Men än så har inte den hösten startat riktigt.

Nu har jag klagat färdigt. Man måste få klaga lite, eller hur ;)

Tänk vad rädd man är för att klaga förresten, så fort man säger nåt så måste man ursäkta sig lite... Och det här med "man", varför skriver man, "man tycker" och inte "jag tycker"? Är man/jag kanske rädd för att stå för vad man/jag tycker? Ett sätt att distansera sig lite? Hmm... Oj, nu seglade jag ut på lite djupare vatten;) (En liten ursäkt igen;)


Annars så har jag fotat lite och varit ute i naturen samt gjort några loppisvändor. Tycker det är riktigt kul just nu, men jag vet att jag plötsligt får nog och då tar jag en paus. Men så är det väl för alla? Man måste få reflektera lite emellanåt :)




"Gå ofta hem till din vän, för en oanvänd stig växer snart igen"
Ur Eddan
Kram Andi


1 kommentar:

Mindi sa...

Näe men din stackare!!!!!!!!
Vilken hemsk höst det blev för dig!!!! men jag hoppas hoppas att det inte ska bli så långdragt denna gång och att du snart är piggare igen.

Bamse kram
M I N D I