lördag 13 juni 2009

Äntligen!



...har jag beställt en Shakti-matta :) Det ska bli spännande att se om den ger några positiva hälsoeffekter. Bl a sägs den vara bra vid ryggskott, det ska visst läka snabbare. Det måste jag ju testa tänkte jag eftersom jag är en sån som lätt drar på mig ryggskott.



4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är en på jobbet som säljer sånna mattor och det är flera som har köpt utav henne. Och alla är de nästan lyriska över hur bra mattan är!!! Så lite sugen är jag att köpa en men jag kanske kan få testa din först då? ;)

Kramis
M I N D I

Anonym sa...

Helllooo! Tack för igår! Mycket trevligt! Du skulle ju få provligga våran. Det hade jag förträngt. Sorry! Jag sticker till Uppsala idag med mamma. Vi ska besöka vackra Biskopsgården. Kolla blogg och hemsida! Såååå nice!
MkT Love från J<3

Fotograferande Maria sa...

Hej Välkommen till till blogg världen! Mindi är så bra på grafik Hon har gjort min fina blogg! Välkommen dit! www.mariasdagbok.blogspot.com

netha sa...

Hejsan, här har du en till som Mindi gjort hemsidor till, hon är bäst. Och inte bara det hon gör roliga saker med, som sommarswappar. :-)
En sån där matta har vi, gubben ligger varje dag i 20 minuter, och slipper nack och ryggvärk, jag som har fibro, tycker om den ibland, men jag får så känsliga områden. Men den är bäst, så det var ett bra val.
Ha en fortsatt trevlig helg.