lördag 11 februari 2012

*Lördag*

Såg den här intervjun i ett barnprogram för ca 10 år sedan och på grund av av den så har jag alltid gillat Zlatan trots allt stormande kring honom. Jag tycker det visas här att han är en ödmjuk kille och att han tog till sig Grynets råd som hon gav när de skils åt på slutet ;)

Jag blir i alla fall glad av att se intervjun, och förresten vart tog underbara Grynet vägen sedan?





*Kram*

2 kommentarer:

Unknown sa...

Gokväller!

Här bara sprutar det ut inlägg tror jag minsann. =)

Din tårta var verkligen superfin, såg knappast ut som en nybörjartårta direkt. Hello Kitty är ju rätt populärt här hemma också.

Esmeralda går på dagis tis, ons o fre mellan 8 o 13. Vi kanske kan ta en fika någon av de dagarna om du kan slita dig från böckerna en stund.

Jag pluggade i 3,5 år på högskolan i Borlänge och har ju fått en fin titel nu. *haha*

Fil.kand i Informations teknologi

Läste på distans/halvtid ytterligare ett år när Esme började på dagis sen la jag av.

Rent allmänt tycker jag det är kul att plugga och de flesta ämnen är intressanta. Sen gillar jag att man växer som människa när man inser att det är en baggis att plugga, nu tillhör jag ju de med bra självförtroende på gränsen till hybris - hur svårt kan det vara?! ;-)

Vi hade i alla fall väldigt kul när jag pluggade, var en klass med stor sammanhållning och skrattade mycket. Även lärarna skrattade och tyckte vi var ett härligt gäng.

Jag vet inte hur du pluggar, örebro? distans? eller någon annanstans? Men jag gillar friheten med att själv lägga upp hur man vill plugga.

Våra lärare la för det mesta fredagen helt utan föreläsningar, så då var vi alltid lediga och kunde välja själv om vi ville plugga den dagen eller över helgen eller så.

Vad vill du ha ut av dina studier och när blir du klar?

Ha nu en mysig lördagskväll!

Kraaaaaam från Gammelbo där gubben eldar så jag måste hoppa ur tofflorna

♥ cloudberrie ♥ sa...

Grynet kan numera titulera sig författare :) Hon har släppt boken Supertanten - Elin Ek här i höstas och förra veckan såg jag henne i Go kväll.

Vad FIN tårta du gjorde till födelsedagstjejen!!!

KRAM från Eva