onsdag 19 maj 2010

Elis


Det här är Elis, Signes nya kompis.
Han kom i lördags och efter 3 dygn så har de två blivit bästa vänner ;) Signe fick heta Signe Surtant först för hon såg inte med blida ögon på honom. Men nu så.



Idag lade sig Elis bredvid Signe i henne favvostol och det är STORT kan jag säga från att ha fräst och morrat åt varann förut :)


Varmt och skönt har vi fått det. Passa på och njut medan det är myggfritt! ;)



Kram Andi

7 kommentarer:

Mormor S sa...

Vad roligt. Har ni skaffat en till katt. Jättebra att dom trivs ihop.
Det har varit varmt och skönt i dag och vi har passat på att vara ute på våran altan. Ogräset struntar jag i för det sköter sig självt.

Kram från Siv

Felix sa...

Åååh, vilket härligt par! Verkligen underbara kattungar båda två! De matchar verkligen varann - en ljus och en mörk. Inte undra på att Signe blev fundersam först. Hon har ju varit ensam "herre på täppan".

Försommarhälsningar
Elisabet

Anonym sa...

Men åhhhhhh sååååååå söööööööta. :)

Kram kram
M I N D I

Malin sa...

underbart, Signe ser ut som en fluffig ängel i stolen och Elis är ju supersöt.

Unknown sa...

Grattis till lille Elis, han var verkligen ursöt måste jag säga.=)

Det brukar ordna sig med katter bara de får lite tid och speciellt unga katter brukar inte vara problem i längden.

Här i Gammelbo har det varit fullt upp så jag har knappt sett datorn ens. Har hållit på ute i det fina vädret med farstukvisten och emellanåt oroat mig för missar.

Vi förlorade en i morse som inte ville äta. Han kan inte ha svultit ihjäl så snabbt så det måste ha varit något fel på honom.

De 2 som är kvar äter i alla fall så vi får hoppas det går bra. Winston beter sig som en riktig tonårsmorsa, lämnar dem och springer ner till oss. Hon är till och med ute ibland innan jag jagar in henne.

Men hon är regelbundet hos kattungarna och ger dem mat i alla fall och det är det viktigaste.

Önskar dig och familjen och missarna en riktigt mysig helg med en massa sol!

Kraaaaaam

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej men vilken goding! Förstår att Signe är skeptisk, vår Oskaria accepterade aldrig lille Herman, han dog sedan, endast 3 år gammal, och Oskaria sörjde inte! Jag tror dock vi tog honom vid fel tidpunkt, hon hade just förlorat sin styvpappa och var i sorg, så kom den lille godingen och stal all uppmärksamhet, djur är som oss människor. Tur att din misse verkar accptera honom dock. Vilken kul bild med missen som kikar fram bakom datorn!

Och choklad på mackan! Det har jag helt glömt! I lsutet av 80-talet hade jag en dansk man på min dåvarnade arbetsplats, han hade choklad på sina lunchmackor, vilket vi andra tyckte verkade absurt, men är säkert gott: ) Mari.

Unknown sa...

Hejsan!

Priserna på Om på Outlet brukar ligga mellan 30% och 50% rabatt. De har ju öppnat en ny i Kungsbacka och sen vet jag att det finns en nere i Kosta.

Sen har vi ju så klart Brands i Barkarby och de har gjort om så att de har fått in jättemycket OM nu och inte bara tråkkläder utan en del snygg i tom min storlek 4 på överdelar och 2/3 på nederdelar.

Ju mindre storlek du har, desto lättare att få tag på godbitar så klart. Det mesta som blir över är ju ettor och nollor.

Om din molly inte passar dig så sälj den på Tradera då och köp något annat. Du kan ju i alla fall kolla på Tradera så får du ett hum om vad andrahandsvärdet är.

Antar att ni har lika fint väder som här i Gammelbo. Jag syr på ett band på dotterns studentklänning så att det ska passa hennes halterneckbh, sen njuter jag av söndagslugnet förstås.

Ha nu en härlig vecka!

Kraaaaam