tisdag 3 maj 2011

Vårskor...



Dottern och hennes pappa köpte vårskor häromdagen, de blev dessa och ett par "springskor". Tycker de är riktigt bra på att välja skor :)






Signe vill vara där det händer något, helst uppepå det som händer också ;)


Idag har vi firat min moster i efterskott som har fyllt 60 år. Hon fick ett smycke och blev glad över det, tur för det är inte så lätt att pricka in smaken alltid.


Så har vi fått aprilväder i maj månad, eller hur?



Kram

2 kommentarer:

Felix sa...

Verkligen ruggigt aprilväder! Snöbyar av och till hela dagen...

Så gosig Signe är! Vad är hon för ras? Hon ser ut att ha så söta tofsar på öronen. Klart att hon vill vara med där det händer saker...

Snygga rullgardiner du hade hittat! Jag tackar för tipset. De verkar bättre än de dammsamlande svarta persiennerna som vi har i sovrummet (som vi sällan använder, för det blir onödigt mörkt...).

Vilken granne ni hade, som slängde det ena värdefullare än det andra. Säg till om du hittar flera kannor som du inte behöver... ;-) Jättesnygg!

Vårhälsningar
Elisabet

Unknown sa...

Hallå vännen!

Tack så hemskt mycket för Awarden, den kommer i bloggen så småningom, senast nästa vecka. =)

Jag har haft lite vila från Blogglandia ett tag, jag har ju så mycket att göra och så var jag dålig i magkatarr ett tag och tröttnade totalt på datorn.

Fynden från grannen verkar aldrig sina, tar det aldrig slut med härliga saker?! ;-)

Själv har jag varit i Linde i dag och tränat för första gången sen början av april, det gick riktigt bra men nästa gång kommer det att vara jobbigare. Det vet jag av erfarenhet.

I kväll kommer Fredrik hem efter 4 dar i Köpenhamn och det ska bli skönt med helg i morgon.

Hoppas allt är bra med er och kattsingarna!

Kraaaaaaam