tisdag 22 mars 2011

Lampan...


... som jag berättade om tidigare, den som jag räddade från soptippen, står och lyser så milt och mysigt bredvid soffan om kvällen. Förresten så märker man tydligt att kvällsmörkret dröjer nuförtiden.




Kram

7 kommentarer:

madde sa...

den va ju jättefin!!
krya på dig!

Felix sa...

Vilket fynd!!! Hur kunde de ens tänka tanken på att slänga den? Säg till om du tröttnar på den, så har du en spekulant... ;-)

Om du är trädgårdsintresserad (du längtar ju till hus) så kan du hämta gratisbiljetter på biblioteket till en föreläsning om dahlior nästa torsdag. Men biljetterna går åt snabbt så vänta inte för länge.

Vårhälsningar
Elisabet

Villa Björkebo sa...

Nej, men dra mej baklänges vilken lampa!!!!!!! Nu blir jag riktigt avis. lampan är ju precis vad jag letar efter. Urfiiiin.Så, nu får jag samla mej.....

Ha en fin torsdags kväll!
Kram Linda

Mindi sa...

Jätte fin!!!!
Woaw. :)

Stor kram
Mindi

lilla strandkulla sa...

Hej fin,, fin lampa!! hoppas allt är bra med dig...Nu väntar Erikshjälpen på mig..har inte varit där på superlänge!! Ha en underbar dag!! KRAM

Unknown sa...

Snacka om kanonfynd, jättesnygg lampa och framför allt passar den jättebra där du har den bakom soffan. Den gav verkligen ett underbart sken.

Hoppas allt är bra med er annars, här är det bara Esme som är lite förkyld men inte värre än att hon kan gå på dagis. Där härjar det å andra sidan magsjuka och det vill vi ju inte ha. =)


Kraaaaaaaam

Fotograferande Maria sa...

Kikar in via Mindi. Vackra bilder på fina saker!

kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com