fredag 29 april 2011


Tänk vad tiden går, fattar inte att Lady D´s son är så "stor" ;) Minns ju prinsens föräldrars bröllop 1981, då var jag 12 år och tittade på tv:n :)

torsdag 28 april 2011

Hemma...

... i mitt vardagsrum hänger denna krona.... nejdå, skoja bara ;) Den känner ni kanske igen?, det är en av de stooooora takkronorna på Berns salonger. Jag och sambon var på krogshowen "Ljust och fräscht" den 18 mars och skrattade så in i norden. Den var så bra! :) När vi skulle hämta ut våra kläder i garderoben stod Fredrik Lindström och Henrik Schyffert där och sålde sin bok som jag tror hette samma som showen. Jag var bra sugen på att gå fram men vågade inte ;)








Nu har jag varit hemma i två dagar från jobbet eftersom jag åkte på en ordentlig förkylning efter påsk, jag trodde att jag var allergisk men så vaknade jag på måndagen med dundervärk i kroppen och hosta som jag dras med än. Det har varit mycket sjukdomar denna vinter och vår.


Så när jag tittar ut igen är jag väl som ett lakan i fejjan i jämförelse med alla andra som lapat sol ;)






Kram

tisdag 26 april 2011

Tätt i år mellan...

... påsk och valborg.
Jag har vandrat i vår herres hage med goda vänner i helgen. Barnen leker "123 stjärna" på ängen :)






























Det lilla påskpyntet jag har plockas undan idag.



Har under en tid haft lite bloggtorka, vet inte riktigt vad jag ska ha bloggen till. Funderar och funderar. Känns inte som jag har någon riktig "nisch" eller hur man säger.




Önskar alla en fin vecka!




Kram

tisdag 12 april 2011

Hellooo!

Dagarna går fort, jag jobbar och sover i största allmänhet. Har nog en släng av vårtrötthet samt en seg infektion som byter skepnad varje vecka. Ena veckan är det bihåleinflammation och nästa, hosta. Däremellan lite feber. Men för ett tag sedan fick jag en utmärkelse, jag blev jätteglad!!! Den fick jag av Tiger från bloggen Tigers tassemarker. TACK supersöta Tiger och din matte! Känns hedrande att någon gillar ens blogg :) Tack! Awarden delas ut till de som har färre än 100 följare och som man vill att fler ska upptäcka. Reglerna är som följer:

  • Det är en bloggaward som du har möjlighet att dela ut till dina 3-5 favoritbloggar som har mindre än 100 följare.

  • Du meddelar bloggaren genom att skriva en kommentar i deras blogg. Du berättar att deras blogg är en av dina favoriter och att den har blivit utnämnd till en Liebster Blog.

  • Den som tar emot awarden skickar den till 3-5 av sina favoritbloggare som har färre än 100 följare.

Då skickar jag vidare utmärkelsen till dessa bloggar:


mindisrosadagar



MormorS



Javabönan



GRATTIS till er! Jag gillar er! Ni är olika bloggare och jag gillar olika :)


Mindi för sina härliga bilder och grafik, Mormor S för sina mysiga kreativa hantverk och Javabönan för sin blandning av loppis, familj, projekt och inredning.


Sen gillar jag ju flera bloggar förstås!!! Men dessa ville jag att fler ska upptäcka den här gången!



Kram Andi