onsdag 29 september 2010

Nu ska jag byta bord...


... har tröttnat på det gulliga pelarbordet. Ville från början sänka bordsskivan, men vi gick bet på det. Vet inte vad de som hade bordet innan har gjort för det var omöjligt att få ner. Nu ska jag leta efter ett annat.



Min lilla Signe har steriliserat sig. Hon får INTE slicka på magen men det har ju inte varit så lätt, ibland så får kompisen Elis tag i snöret och så åker tratten av, Signe blir självklart nöjd.
Är lite orolig för jag pratade med en bekant som berättade om en katt som det inte alls slutade bra för. Hon hade fått infektion i operationsärret och gick inte att rädda :(



Såhär brukar Elis oxå ligga, lite mer bekvämt än på vinstället kan man tycka ;)


Kram Andi

söndag 26 september 2010

"Long time, no seen..."


P bakade morotskaka idag som blev jättegod. Han bakar sällan på eget initiativ, jag får alltid mota in honom i köket. Synd för det blir alltid jättegott.


Elis gillar vinhyllan ;) Det kan väl inte vara bekvämt att ligga på den? Lilla hjärtat...


Häruppe får man vara ifred :)


Det var längesedan jag gjorde ett inlägg, närmare bestämt 3 månader sedan. Jag gick på semester och slappnade av och blev helt däckad. Hade levt lite för stressigt länge innan och när jag blev ledig så tog kroppen igen.
Och det var inte skoj, jag var trött och sov hur mycket som helst.

Nu har jag börjat jobba på en ny arbetsplats och trivs bra där. Enda orosmolnet är att jag har och har haft så ont i ryggen i flera veckor så det är lite svårt när jag ska lyfta de små änglarna. Hoppas att det snart ska gå över...


Hoppas att ni mår bra om det finns några cybervänner kvar därute! ;)


Kram-Andi